02-09-06

Long time no see

Ja beste mensjes, long time no see... Niks speciaals aan de hand, ik ben op mijn fotoblogske ein-de-lijk een aantal foto's van mijn laatste Egypte-reis aan het bloggen, al dateert die ondertussen toch al van december 2005 . Het simpelweg opnieuw doornemen van de foto's is zo ontzettend leuk, ik herbeleef de reis bijna opnieuw ! Ik heb onderweg een soort dagboek bijgehouden, ik ben aan het overwegen om dit hier in enigszins gekuiste versie te publiceren. Het thuisfront kreeg toen we onderweg waren het dagboek per mail in de bus, om de paar dagen en naar 't schijnt was het leuk om te lezen. Misschien heeft iemand die naar ginderachter gaat er dan wel nog iets aan ?

Voor de rest deze zomer nogal wat privé gefotografeerd, na de vele klaprozekes van eind juni / begin juli. Wat valt er nog te verwachten ? Foto's van indrukwekkend Ieper, het oorlogsverleden dan, foto's van München en misschien ga ik een dezer in het Middelheim museum in Antwerpen fotograferen, wat naar 't schijnt zeer de moeite waard is. Wat er ook van weze, het resultaat zal zeker op mijn fotoblogske te zien zijn, alwaar u uw opmerkingen kan spuien. Tot later !

11:22 Gepost door Wilde Bloem in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) prachtige heb je genomen !!!
een prettig weekend je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-09-06

Oude vrienden dag Anne,
Je vertelde me zaterdag in de FNAC dat je de laatste tijd geregeld de natuur intrekt om te fotograferen. In de mail die je me vandaag stuurde maakte je daarenboven gewag van je blog.
Wel Anne, wat ik daaarop te zien krijg vind ik bijzonder mooi. Je brengt je onderwerpen mooi in beeld en vaak vanuit een creatieve invalshoek. De foto's zijn genomen met je eerste digitale camera veronderstel ik. Met je nieuw toesel kan je technisch nog vooruitgang boeken maar wat het belangsrijkst is, is je vermogen van observeren en in beeld brengen. Je bent knap bezig. Doe zo verder Anne. Om eerlijk te zijn moet ik toegeven dat ik een beetje jaloers ben op de kwaliteit van je werk.
Groetjes, Bert

Gepost door: Bert | 03-12-06

:-) een fijne laatste dag van het jaar
en voor 2007 veel vreugde en geluk samen met je dierbaren
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-12-06

De commentaren zijn gesloten.