24-06-06

Mijn koppeke

Mijn koppeke zit vol. Eivol met ideetjes over ditjes en datjes om hier te schrijven. Maar mijn agenda zit ook vol. Eivol met things to do . Over een uurtje komt Bezoek. Bezoek om voor te koken, Bezoek om nog wat last-minute inkopen te doen. Die moet ik nu als de bliksem doen. 

Deze morgen dus weinig tijd. En de tijd die ik had is op : gebruikt om op mijn fotoblogske een paar prentjes te posten van twee weken geleden, ons dagje Opaalkust. I hope you don't mind. Tot later !

 

10:13 Gepost door Wilde Bloem | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hello Anneke... eerst en vooral een goede morgen...oei, middag reeds...toegewenst!!!
Ik ben eens gaan piepen op je fotoblogje....schitterend hoor. Ik zie dat je in Wimereux bent geweest... mooi daar hééé!!!! Heb daar ook al wat uurkes rondgehangen en al eens blijven logeren!!! Spijtig niet het afgelopen weekend...niet verder dan Ambleteuse geraakt. Ben ook weer in mijn fotoarchief gedoken door jou, helaas nog niet op digitale schijf....dus met de hand!!!
Mag ik eens iets vragen, je foto's zien er echt mooi uit, dus je hebt een beter manier gevonden om je foto's aan te passen.....600* 480 ist formaat zie ik...geef je de tip AUB eens door, ik zal héééééééél lief zijn dan!!! en eeuwig dankbaar....een nog grotere pc leek!!!
Agenda vol.... hoofd vol ideetjes....die willen uitwerken.....same problem!!! Er zouden een paar uur meer in een dag moeten zijn!
Vooruit met de geit....ben ermee weg nu!!!
Lieve groetjes en tot....wat schaft de pot???? lol
Daaaag!!! XXX

Gepost door: boogiepeter | 24-06-06

Dankjewel voor het linkje. Ik ga hier ook nog wel eens meer rondhangen. En mooie foto's daar ben ik altijd voor te vinden. Een soort van verslaving. :p Maak er nog een fijn weekend van en.. loop jezelf niet voorbij.
groetjes

Gepost door: kleintje | 24-06-06

:-) geniet van je avond hé
groetjes

Gepost door: Borriquito | 24-06-06

Anneke... Slaap lekker!!!!

Gepost door: boogiepeter | 24-06-06

:-) Ik geloof ook nog in vriendschap Anneke! In echte vriendschap dan toch ... En dan speelt tijd en afstand inderdaad geen rol. Bedankt voor je enthousiasme over Skype. roosje.ann is mijn skypenaam. Wreed origineel he ;-)
Lieve groetekes

Gepost door: anneke | 25-06-06

De commentaren zijn gesloten.