23-06-06

Oh no, not again

Moe maar voldaan. Jaja, ik heb zeer braaf huishoud karweien opgeknapt vanavond. 't Is te zeggen : tot de buurvrouw langskwam. Of ik toch nog ne keer nie meeging... The Golden Hour, goed licht dus, in casu vandaag tussen ongeveer 20u30 en 21u30. Nog eens gaan kijken hoe het met hét klaprozen veld staat  ? Want er stonden vorige week nog ontelbaar veel bloemen in bot. Aanvankelijk enig tegengepruttel van mijn kant, maar ach, dus toch op de fiets gesprongen...  Goh wat was het licht prachtig ! Bovendien zachtblauwe hemel mét wolkjes... En uiteraard, binnen de korste keren was mijn dapper digitaal dooske opnieuw zijn werk aan het doen, lag ik -vers gedoucht of niet, kraakverse kleren aan of niet - pardoes in het veld. Het resultaat van zoveel zot-zijn : weer een pàk foto's en een zwarte broek die nu echt wel heel veel gele stuifmeelvlekken heeft van de camillebloemen...

Ben wel bijzonder gebrand op het resultaat... maar ik ben het aan mijzelf verplicht : duty first ! Morgen bezoek en er moet nog van alles gedaan. En géén nachtwerk, ik ken mezelf .

22:29 Gepost door Wilde Bloem | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) ben al benieuwd nar de foto's :-)
nog een fijne avond verder
en voor straks alvast een goeie nachtrust
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-06-06

Buurvrouw... ...in't veld gaan liggen!!!! Klaprozen....
Ja ja....
Ge zult goe slapen nu!!!! lol
En...de foto's op mijn blog zijn allemaal met Ford Mustang's...ik snap niet wat de kritiek is....
Lieve groetjes en tot morgen!! XXX

Gepost door: boogiepeter | 24-06-06

Hoi Ann... ...ikke nog is!!! Ge ziet, ik kan het onthouden hééé...
Jij ook bedankt om mij te bedanken... euh, zo blijven we wel bezig.
Nee, ik begrijp heel goed wat je schrijft hoor, ik herken veel van mezelf in jou. Dat klinkt raar als je mijn blog bekijkt, maar het is niet altijd ("goud wat schittert" wou ik schrijven, maar dat is niet wat ik bedoel!!!! en nu ben ik het kwijt...., zou er toch iets van zijn met die dementie???) Soit, je begrijpt me wel, denk ik, hoop ik....pfff... denk denk, het komt niet!!!
Morgen misschien.....Slaap lekker!!!
Liefs

Gepost door: boogiepeter | 24-06-06

De commentaren zijn gesloten.