20-06-06

With a little help from my friends...

Stel je voor... Het is gelukt ! Foto's lichter maken in kb's en toch groot genoeg op het scherm krijgen, mét behoud van kwaliteit, vroeg u ? No problemo !!  Hahaha, het is eigenlijk heel simpel... mits het juiste gereedschap natuurlijk !

De exacte naam van het wonder-programmeke, dat gratis downloadbaar is en heel erg simpel is in gebruik, dat heb ik hier niet bij de hand (Resize of zoiets ?), maar ik kan dit later wel nog even opsnorren... Ik vermoed dat dit nog bloggers kan interesseren, uit reacties begreep ik dat ik niet de enige ben die met dit probleempke worstelde  En zeggen dat het programma al op mijn pc stond he, maar ik snapte er weer niks van !

Bedankt voor alle tips dus, één ervan was dé gouden tip... en uit blijdschap heb ik dan maar vanmorgen ineens een paar fotokes op mijn fotoblogske gedeponeerd, en 't resultaat bevalt mij wel, dus vanaf nu zullen er daar zo nu en dan wel nieuwe foto's te rapen vallen. En schuw daar vooral geen commentaar, ik vind doorgaans dat ik daar héél veel uit kan leren, ik kan best tegen een stootje . Een klik op 't fotoke hieronder en je bent er al !

08:41 Gepost door Wilde Bloem | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

resize? Ja, het benieuwd me ook wel dat programmaaatje!

Gepost door: lavender faery | 20-06-06

:-) goeie morgen
in het begin is dat even zoeken
maar het is je gelukt :-)
een stralende dinsdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-06-06

er klopt iets niet goed met je blog, je middenkolom met de tekst verdwijnt bij mij een beetje onder je rechterkolom.
soit

en foto's resizen kun je in om het even welk rpograama je meot dat wel weten hoe natuurlijk: 'tmakkelijskte is eerst egwoon de grootte wat aanpassen en dan opslaan voor web (een pc-scherm heeft toch maar 256 kleuren en zo smijt je alle overbodige info eruit)

Gepost door: lord cms | 20-06-06

Inderdaad er klopts iets niet, er valt rechts een stukje tekst uit beeld en ik denk dat ik weet wat ! Foto is ingesteld op 600 pixels breed en dat is wat niet kan in deze template denk ik *dénk ik* ! Heb hier geen bewerkingsprogramma bij de hand, maar ik pas het wel terug aan...

Gepost door: de Wilde Bloem zelf | 20-06-06

Hahahahahahahaha..... Vrouwen en techniek!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry.... tis sterker als mezelf, doch Anneke, het zijn schitterende foto's, en dat meen ik nu eens zonder ook maar één greintje spot!!!
Lieve groetjes en laat maar nog van die foto's komen..... I love it!!!! Greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetzzzzzzzzzzzzz XXX

Gepost door: boogiepeter | 20-06-06

Foei Boogie ;-) Stop maar al met lachen he maat !! Kijk maar 't is opgelost !!! Vrouwen en techniek... idd, maar ik ben een specialeke zenne !! hahaha

Gepost door: de Wilde Bloem zelf | 20-06-06

De commentaren zijn gesloten.