19-06-06

Schaamteloos

Schaamteloos heb ik mijn blog gelaten voor wat het was gisteren de rest van de dag. Schaamteloos inderdaad . Schaamteloos genoten van het zonnetje gisteren. De klaprozen lieten zich zeer gewillig fotograferen, er zaten zelfs bééstjes ! Een zonnebadende sprinkhaan, neerstrijkende bijen op camillebloemekes en klaprozen, vogeltjes die ik niet kan benoemen in de lucht... Ik dacht efkes snel-snel over en weer te fietsen en een paar fotokes te maken... Niet dus : ben daar meer dan een uur van de ene verbazing in de andere gevallen... en met een goeie 100 foto’s naar huis gefietst . Haha, dan kwam de straf van zo een pak verspilling : selecteren !! Maar het is gelukt, ik ben bij-zon-der tevreden. Je bent misschien nieuwsgierig geworden nu, dat kan ik begrijpen. Je kunt mij zelfs van enig gesnoef (of hoe heet dat in het fatsoenlijk Nederlands) beschuldigen, dat kan ik ook begrijpen, maar het is geen gestoef, ieder denkt er het zijne/hare van, maar IK ben blij en dat is voor mij voldoende. Ik ben geenszins een kunstzinnig fotograaf, allesbehalve zelfs, ik probeer simpelweg vast te leggen wat ik zie, op een esthetisch verantwoorde manier zoals dat dan heet. Ik zou zeggen : see for yourself, maar er is nog niks te zien. Ik moet dat fotoblogske écht aanmaken one of these days, maar de dagen zijn te kort... ik beloof dus niks qua timing. Maar zal het hier wel laten weten (ook nog een schuld af te lossen ivm de foto’s van de Opaal-kust 2 weken geleden )
Gisterenavond kwam het er dan terug niet van te bloggen, ik moet eigenlijk ook dringend enig huishoudelijk werk verrichten, de belastingen wachten op een antwoord van mij...  maar de Vooruitgang weerhield mij dit keer . En wat dat inhield laat ik in het midden . Het volstaat te zeggen dat het onderhoudend en leuk was en als ik dan wat van me af te schrijven zou hebben gehad gisteravond, dan was alles tegen slaaptijd lang weg. Lang leve de vooruitgang dus ! Haha.

12:01 Gepost door Wilde Bloem | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Eén fotootje hier erbij... ter ondersteuning en verluchtiging van de tekst kan toch ook??
Ik doe dat meestal...anders vind ik het allemaal zo saai! ;-)
Dat fotoblog kan altijd nog..:-)))
Doeidoei!

Gepost door: mizzD | 19-06-06

:-) Je beschrijft altijd heel mooi wat je fotografeert ... maar ik ben nu wel reuzenieuwsgierig om eens wat 'resultaten' te zien ... :-) Je zou me er ontzettend blij mee maken.
Lieve groetekes

Gepost door: anneke | 19-06-06

@ iedereen bij deze is't beloofd, vanavond zet ik de sprinkhaan online !!

Gepost door: Wilde Bloem zelf | 19-06-06

Oei ...nu ben ik je voor met de foto's!!!
Ja inderdaad, de Opaalkust.... daar zat ik van't weekend!!! Ik heb mijn hart daar verloren, en soms MOET ik er gewoon naartoe....het is mijn meditatieplek, mijn....pffff....niet te beschrijven wat. Maar naar mijn gevoel en je tekstje hier weet je exact wat ik bedoel!
Ik kijk uit naar jou foto's....
Lieve groeten en tot later!!! Liefs XXX

Gepost door: boogiepeter | 19-06-06

Hoi AN ...de foto's jaag ik meestal door picturemanager van windows, editeren en er webpages van maken, dan heb je meestal onder de 100 KB, en zijn ze mooi gelijk (zoals op mijn blog). Anders in paint openen en ze saven als jpeg of gif
Specialist ben ik ook niet, ik modder ook maar wat aan...
Doch als je iets wil weten, vraag maar hoor!
No problemo!!!! Liefs

Gepost door: boogiepeter | 19-06-06

'' effe komen gluren, leuke blog.
groetjes

Gepost door: dingske | 19-06-06

De commentaren zijn gesloten.