08-06-06

Merci beaucoup vanwege de Wilde Bloem

Goedemorgen aan wie dit leest. Ik die bij het begin een week geleden dacht dat ik mijn neergeschreven gedachten cyberspace in stuurde om ze nooit meer terug te zien, quasi een digitaal dagboekske voor mijzelf en mijn gedachten. Blijkbaar denk ik daar verkeerd.

Toen ik daarnet de pc opstartte had ik een mailke, iemand die me feliciteerde met wildebloemen als Beste nieuwe blog van de week. Watte ??? Maar nee da wist ik ni. Een paar kliks verder en inderdaad, zie mij daar staan, vóór 'livesexcam'. Hm, moet ik daar iets uit afleiden ? . Oh, wat wil dat zeggen he Beste Nieuwe Blog. Dat is niet het 'ultieme doel' geweest om hiermee te beginnen, dat gaat zelfs niet door een mens zijn gedachten, maar blijkbaar lezen hier meer mensen dan ik dacht (450 bezoekers zag ik vanmorgen). Ik zie het bij deze als een aanmoediging om ermee door te gaan. En dank gemeend elke lezer, toevallige passant voor het vertrouwen, om telkens terug te komen om mijn hersenspinsels te doorworstelen.

Speciale vermelding voor de leuke contacten met toffe, aanmoedigende mensen, helpende handen van de voorbije week (Zonneklopper, MS-mauwmauw, Borrequitto en ik vergeet er misschien, waarvoor bij voorbaat excuus).

08:00 Gepost door Wilde Bloem | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

nijdig... Yeps, dat soort reacties ook al meegemaakt. Best wel om nijdig van te worden. Gelukkig maken de goeie veel goed...
Niet van de kaart laten brengen dus...

Gepost door: Beowulf | 08-06-06

De commentaren zijn gesloten.